Wie zijn wij?

Seksworks is een klankbordgroep die is opgericht door sekswerkers in samenwerking met de gemeente Tilburg. We zijn de belangenbehartigers voor alle sekswerkers in Zeeland, Brabant en Limburg.

"Prostitutie is mijn thuis.
Het is een deel van mijn leven".

Aangenaam, mijn naam is Maaike.

Ik ben 8 jaar lang werkzaam geweest in de seksbranche.
In deze 8 jaar heb ik een reis gemaakt met veel herinneringen, bijzondere gesprekken en nieuwe plekken. Ik heb veel ervaring opgedaan en deze ervaring wil ik met jullie delen en inzetten om zo het taboe te doorbreken. Het bespreekbaar maken van onderwerpen die dagelijks niet besproken worden. Een warme plek bieden waar je even jezelf kunt zijn.
Samen een stem vormen voor de toekomst!

Hèy, ik ben Wendy

Ik draai al zo’n 20 jaar mee in de erotische wereld. Striptease, gastvrouw, escort, sekstherapeute en bdsm. Ik vind het allemaal super leuk. Als branche worden wij altijd als “apart” weggezet. Ik zit bij de klankbordgroep omdat ik wil laten zien dat wij ook gewoon mensen zijn die hard werken. Net zoals andere mensen die een baan hebben. Zij worden namelijk wel geaccepteerd. Bij Seksworks zijn we er voor elkaar en voor jullie.  #samensterk! 

Mijn naam is Boann.

Ik ben seksuologisch lichaamswerker en sekszorgverlener sinds 2009.
In 2011 ben ik mijn eigen bedrijf begonnen. Ik wil een positief verschil maken in professionaliteit én met hart en ziel werken in de sekswerk branche. 

Mijn werk heb ik altijd met veel liefde en aandacht voor mijn cliënten en ondersteunende organisaties gedaan. In de jaren dat ik werkzaam ben, heb ik veel ervaring opgedaan met veel verschillende mensen. 

Graag zet ik mijn ervaring en expertise in om te bewerkstellingen dat de beeldvorming rondom sekswerk verbeterd wordt. Sekswerk is een normaal beroep.

Ik ben Kate.

Ik loop al geruime tijd mee in de erotische branche. Al bijna 20 jaar.

Ik heb jaren gewerkt in clubs en privehuizen door heel Nederland. Vanaf 2015 tot heden werk ik als ZZP-er in deze branche. 

Ik ben op dit moment het nieuwste lid van de klankbordgroep. Ik wil graag mijn kennis over dit mooie vak delen en samen werken aan een betere positie en acceptatie van sekswerkers.

Sekswerk is werk!

 

 

Veldwerk

Misschien heb je al wel eens een berichtje van ons voorbij zien komen. Wij doen online veldwerk om sekswerkers te bereiken. We bieden ondersteuning en geven praktische tips. We laten een telefoonnummer achter zodat iemand ook naderhand contact kan opnemen. 

Klankbordgroep

Elke maand organiseren wij ‘Let’s talk about’. Dit is een koffie-uurtje in de gezellige huiskamer van Seksworks in Tilburg (Lindenstraat 37). 

Dit is een veilige plek waar je al je vragen kunt stellen, ervaringen kunt delen, je hart kunt luchten en waar je soms ook deel kunt nemen aan interessante workshops. Het is een plek zonder oordeel, waar je vooral jezelf kunt zijn en andere sekswerkers kunt ontmoeten.

Onze eerst volgende koffie-uurtjes staan gepland op:

Maandag 4 maart18.00 uur – 20.00 uur
Maandag 8 april18.00 uur – 20.00 uur
Maandag 6 mei18.00 uur – 20.00 uur
Maandag 3 juni18.00 uur – 20.00 uur
Maandag 1 juli18.00 uur – 20.00 uur

Aanmelden kan via 06 82 21 85 45

"Eindelijk kan ik tegen iemand zeggen dat ik een sekswerker ben".

Wat is Sekswerk?

Sekswerker is een legaal beroep in Nederland. Onder sekswerk vallen alle erotische activiteiten waar je betaald voor krijgt.

Prostitutie, sekswerk, de ‘bisnis’…. veel mensen vinden het een moeilijk onderwerp. Bij ons kun je er vrijuit over praten. Wij zien sekswerk als een vak, zolang je er zelf voor kiest. Veel mensen hebben een negatieve associatie met het beroep ‘sekswerker’. De positieve kant wordt overschaduwd door het negatieve beeld dat er heerst.

Als sekswerker heb je veel vrijheid. Zo kies je namelijk je eigen werktijden, werkplek en omstandigheden. Je ben zelfstandig ondernemer. Je komt in het werk veel in contact met mensen. Het is dus ook zeker een sociaal beroep. En als baas van je eigen bedrijf hoef je alleen maar dingen te doen die jij zelf leuk vindt. Op de belasting na dan ;-).

Aansluiten?

  • Werk je in de erotische industrie?
  • Voel je je niet serieus genomen vanwege jouw werk?
  • Voel je je gediscrimineerd of heb je last van vooroordelen?
  • Wil jij als sekswerker ook volwaardig onderdeel zijn van de maatschappij?
  • Vind je dat je meer respect verdient op je werk?
  • Wil jij een bijdrage leveren aan positieversterking van sekswerkers?
  • Vind jij het interessant om input te leveren op gemeentelijk beleid t.a.v. sekswerkers?

Herken je je in de bovenstaande voorbeelden?

Neem dan contact op met Seksworks.

Scroll naar boven